Okulumuz eTwinning Projesi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Devrim Aydın'ın kuruculuğunu yaptığı "Who Is Your Superhero?/ Senin Süper Kahramanın Kim?" adlı eTwinning projemizin çalışması Aralık ayında başlamış olup Mayıs 2023'te sona erecektir. Projemizde dijital bir dünyanın içine doğan ve zamanının büyük bölümünü cep telefonu, tablet gibi teknolojik cihazlarla geçiren çocuklarımıza Web 2.0 araçlarını da kullanarak kendi kültürel miraslarını öğretmeyi hedefliyoruz. Proje kapsamında öğrencilerimiz her ay çeşitli etkinliklerle Alparslan, Fatih Sultan Mehmet, Sabiha Gökçen ve Mustafa Kemal Atatürk gibi Türk kahramanlarının yaşamlarını, yaşadıkları dönemde karşılaştıkları zorlukları ve büyük başarılarını öğrenerek bu isimleri kendilerine örnek alacaklar.

13.01.2023 213

13-01-202313-01-2023