Okulumuz

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi Aldı

Okulumuz yürüttüğü e-Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European School  Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety Label yani "e-Güvenlik etiketi"  aldı.   Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezi olan eSafety Label, okulların kendi çevrim içi güvenliğini değerlendirmeleri, iyileştirmeleri ve güçlendirmeleri için harekete geçmelerini sağlıyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor. Güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan okulumuz eSafety Label kategorisinde bronz e-Güvenlik etiketi aldı. Bu süreçte katkıda bulunan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

12.01.2023 329

16-01-202316-01-2023